- نویسنده : رسانه زبان
- بازدید : [۴۳] مشاهده
- دسته بندی : دسته: اخبار , رویداد و همایش ,
همایش «زبان و خط فارسی گفتاری» روزهای دوشنبه و سهشنبه، ۲۹ و ۳۰ بهمنماه جاری در فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار میشود.
همایش «زبان و خط فارسی گفتاری» روزهای دوشنبه و سهشنبه، ۲۹ و ۳۰ بهمنماه جاری در فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار میشود.
فصل سوم پادپخش «سروستان؛ دریچهای به باغ فرهنگ و ادب ایرانی» در ده برنامه و با نگاهی به شعر و زندگی شاعران معاصر ایران منتشر میشود.
سروستان بیست و سوم شامل پنج بخش «سرو سایهفکن»، «گنجآوا»، «از زندگی من»، «نوواژه» و «کهنخوانی» است.
در سروستان بیستوسوم، در بخش سرو سایهفکن سهیلا عابدینی یادی میکند از نیما یوشیج و سپس در گنجآوا سخنان دکتر مسعود جعفری جزی و دکتر امید طبیبزاده را دربارۀ ویژگیهای سرودههای نیما خواهیم شنید. در «از زندگی من»، بخشهایی از زندگینامۀ خودنوشت نیما یوشیج را با صدای معصومه حسینی مورودی میشنویم. پساز بررسی چندوچون گزینش نوواژۀ «وبگاه» با دکتر علی شیوا، در بخش کهنخوانی پارههایی از «سفرنامۀ ناصرخسرو» را با صدای عفت امانی میشنویم.
غلام حسن حسنو مترجم ۱۸۰ کتاب فارسی و پژوهشگر برجسته شاه همدان (سید علی همدانی) در راولپندی در خصوص خطر از بین رفتن فرهنگ ایرانی در گلیگت بلتستان سخن گفت و بر اهمیت راهاندازی کلاسهای زبان فارسی به منظور حفظ این فرهنگ تأکید کرد.
بنیاد سعدی دوره: هوش مصنوعی در آموزش زبان با دو رویکرد اصلی "هنر تدریس با هوش مصنوعی" و "استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی" را برگزار میکند.
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه با ارائه کتاب گویای «مربای شیرین» به بازار نشر این کشور، زمینه جدیدی را برای تعامل فرهنگی با مخاطبان محلی فراهم میآورد.
وابسته فرهنگی ایران در نجف اشرف، افزیش سفرهای دینی و علمی و توسعه روابط دانشگاهی میان ایران و عراق را از مهمترین عوامل افزایش علاقهمندی عراقیها به یادگیری زبان فارسی خواند، اتفاقی که از آن میتوان به عنوان ابزاری موثر برای گسترش هرچه بیشتر روابط میان دو کشور بهرهمند شد.